Strategy if applicable to reduce false pulse rate in patients

Strategy if applicable to reduce false pulse rate in patients

2 months ago

Solution 1

Guest Guest #4658
2 months ago
One strategy to avoid false pulse rate for the patients would be if taking it manually it should be taken in one full minute not just by 15. Also if possible stethoscope will be used especially if taking the heart rate and lastly for monitor compare it first manually to know if there are no discrepancies then.

­čôÜ Related Questions

Question
Food and medical procedures can expose people to radiation. Therefore, the effects of radiation from a nuclear power plant are not a reason for concern. True or False
Solution 1
The answer is false.  The amount of radiation a person is exposed to by food or medical test is with a set limit.  The effect of a malfunctioning nuclear power plant would give off many times the amount the body could handle.
Question
The Human Genome Project (HGP) enables researchers to pinpoint disease-causing genes and possibly prevent or treat them. a. True b. False
Solution 1
It would be true because  HGP will enable researchers to pinpoint disease-causing genes and prevent or treat them
Question
Hey, I need major help on a test so please answer if you 100% know that this is correct! Anyways yup! 1)With which type of friends do you keep your personal feelings secret? A)Casual Friends B)Close Friends C)Opposite Sex Friends D)Personal Friends 2)Which is the main factor that accounts for changes in American family structure? A)Couples choosing to have more children B)High Divorce Rate C)More men are staying at home dads D)More men work outside the home 3)Which statement is a good example of assertiveness? A)"I'm not sure if I will have time to do your homework and mine before I go to bed." B)"Okay, I'll do your homework, but this is the last time." C)"We each have the assignment to complete. You need to take care of yours so you actually learn something" D)"You are out of your mind if you think I am going to do your homework for you!" 4)What would be a good tip for someone trying to make new friends? A) Join groups that share your values or offer activities you like B)Pretend you enjoy similar things so you'll be liked by people C)Spend time with people whom you already have a close relationship D)Treat only the people you know with respect 5)Saying, "When you tease me in front of people about my new haircut, you embarrass me" is an example of which type of communication? A)Aggressive B)Assertive C)Cooperation D)Passive 6)Sitting in the school cafeteria you notice the different groups of students sitting together. Which group would you think might be characterized as a clique? A)A group of chess club students is sitting around two tables eating lunch, playing chess, and not paying attention to those around them. B)A table of football players of various ethnicities are getting loud and obnoxious discussing their game win last night C)A table of tall, thin, and attractive girls wearing expensive clothes did not let two girls dressed in gym clothes sit down D)The video production class was having a meeting during lunch and would not let three ninth-grade students sit down. 7)Identify the positive peer pressure situation. A)You encourage your friends to go to the college party because your older brother can sneak everyone inside B)Your friends beg you to go with them to a block party promotion teen involvement in cleaning up the neighborhood park C)Your friends found a wallet on the ground at the park and ask you to go with them to the mall to spend the money found in the wallet D)You take fun pictures at the beach and your friends encourage you to post your bikini pictures online to share with people you don't know 8)Which family unit can have a grandfather as the head of the household? A)Blended family B)Foster Family C)Nuclear Family D)Single-Parent family 9) A disagreement about beliefs, ideas, or interests is known as what? A)Absitence B)Empathy C)Conflict D)Mixed Messages 10)What are the three components of the process of resolving a dispute or disagreement? A)Communicationg,mediating,resolution B)Communication,resolution,understanding C)listening,communication,resolution D)Listening,communication,understanding Anyways this is just Part 1 but thanks SOOOO Much!!
Solution 1

Answer:

1 A - 2B - 3C - 4A - 5B - 6C - 7B - 8D - 9C - 10D

Explanation:

  • All the components listed are important: communication, mediating, listening, understand and resolution - they are the key to have a sucessful conflict managed. Adopting an affirmative position while the other speaks shows respect. Understood goals and intentions always lead to successful conflict resolution. ┬áSo, listening, communication and understanding are the more important.
  • Conflicts are disagreements about things. Conflict has become a source of new ideas, and an option to escape stagnation. Opens eyes to new view points, interests and values.
  • Single parent family is when a person lives with children and who doesn't ┬áhave a husband. So in this case its important to have a grandfather as the head of the house.
  • Friends can influence us positively. For example, a friend who teaches an easy way to remember all the planets in the solar system. But they can also have a negative influence on our lives. For example, a friend who tries to convince us never to pass the ball to a colleague or a friend who invites us to go with him to steal chocolates at the supermarket.
  • To be assertive is to communicate properly in a direct, open, sincere, objective and effective manner without embarrassing others.
Solution 2
1.A
2.B
3.C
4.A
5.B
6.C
7.B
8.D
9.C
10.A
Hope that that helps!!!!
Question
What hygeine product needed when the body matures?
Solution 1
Acne face wash, deodorant, feminine hygiene wash, perfume, cologne, mouthwash, etc.
Question
Fat bodies play a role in: Answer a. Respiration. B. Circulation C. Hibernation D. Reproduction E. C and D
Solution 1
E.  C and D.  Since the question did not state what species the body was.

Question
Bulimia is a healthy way to control your weight. True or False
Solution 1
The answer is false.  Bulimia can do damage to the esaphogus and other parts of alimentary system.

Solution 2

It is false I just did the test and got it right

Question
Ground meat is safe to serve if cooked to what internal temperature?
Solution 1
No, try putting the ground meat in a different location! :)
Question
It's generally recommended that athletes consume approximately _______ percent of their daily calories from fat. A. 90 B. 60 C. 10 D. 30
Solution 1
The answer is D. 30  percent

Solution 2

Answer:

Explanation:30

Question
What do managers use to ensure a consistent approach to reaching the organization's goals
Solution 1
Managers can use some steps in order to make sure that the organization's goals will be achieve.First is to define what really the goals are to have a basis for working. Another is make sure everyone knows about the goals as it would take time as well as effort to be able to reach the goals.
Question
You cannot get a DUI on prescription or over-the-counter drugs. a. True b. False
Solution 1

False, i believe considering DUI's mostly stand for those who drive under alcohol and other drugs influence but I could be wrong

What are Counter drugs?

OTC or nonprescription medications are other names for over-the-counter drugs. These phrases all refer to medications that are available over the counter. When used according to the instructions on the label and those given by your healthcare provider, they are safe and effective.

Working with your healthcare providers, the information in this area will assist you in making informed decisions about the over-the-counter medications you choose and take.

Over-the-counter (OTC) medicines are those that can be sold directly to people without a prescription. OTC medicines treat a variety of illnesses and their symptoms including pain, coughs and colds, diarrhea, constipation, acne, and others.

Therefore, False, i believe considering DUI's mostly stand for those who drive under alcohol and other drugs influence but I could be wrong.

To learn more about OTC, refer to the link:

brainly.com/question/15152457

#SPJ2

Solution 2
False, i believe considering DUI's mostly stand for those who drive under alcohol and other drugs influence but I could be wrong