admin

2 months ago

Guest #3710

2 months ago

Volume = Length x Width x Height

Volume = 18 x 19 x 36 = 12312 in³

**Answer: 12312 in³**

Volume = 18 x 19 x 36 = 12312 in³

Guest #3711

2 months ago

ft.

Question

Find the volume of a right prism with height h=10 cm, if the base is a trapezoid with height htr = 3 cm and bases of 2 cm and 5cm

Solution 1

We have been given that the base of the prism is a trapezoid. Hence, first of all we find the area of the trapezoid.

Trapezoid has height 3 cm and bases of 2 cm and 5 cm.

Hence, the area of the trapezoid is given by

Therefore, the volume of the right prism with height h=10 cm is given by

**Therefore, the volume of the right prism is 105 cubic centimeters.**

Solution 2

Area of the base = 1/2 x 3 x ( 2 + 5 ) = 10.5 cm²

Volume =10.5 x 10 = 105 cm³

**Answer: 105 cm³**

Volume =10.5 x 10 = 105 cm³

Question

One pound of grapes costs $1.55. Which equation correctly shows a pair of equivalent ratios that can be used to find the cost of 3.5 pounds of grapes?

Solution 1

$5.53 dollars for 3.5lb. of grapes.

Question

There are 12 boys and 16 girls in a classroom. Which represents the simplified ratio of girls to students in the classroom?

Solution 1

3:7 is the simplest for girls to students in the classroom.

Solution 2

12/16= 3/4 you divide the numerator and denominator by 4 since that the greatest common factor

Question

Find the volume of a right prism with height h=10 cm, if the base is an equilateral triangle with side 4 cm, base altitude of ≈ 3.5 cm.

Solution 1

Volume = Area of the base x Height

Area of the triangular base = 1/2 x 3.5 x 4 = 7 cm

Volume = 7 x 10 = 70 cm³

**Answer: 70 cm³**

Area of the triangular base = 1/2 x 3.5 x 4 = 7 cm

Volume = 7 x 10 = 70 cm³

Question

Which gives 1600 m in km? (A) 16,000 (B)1600 (C)16 (D)1.6 (ALL ARE KM!)

Solution 1

1600m = 1600 ÷ 1000 = 1.6 km

**Answer: 1.6 km**

Question

Only 6 of the 75 trees in a park are at least 30 feet tall. What percent of the trees are under 30 feet tall?

Solution 1

Percentage of tress under 30 = 6/75 x 100 = 8%

**Answer: 8%**

Solution 2

**Answer:**

8%

**Step-by-step explanation:**

Question

How would you find the number, 3/7 of which is equal to t? (let's say it was any number, just need the equation)

Solution 1

Let the number be x

(3/7) x = t

I can't think of anything useful to add to this. How about an example?

Let x = 49

(3/7) x = t

(3/7) * 49 = t seven will go into 49

3 * 49 = t

t = 147

(3/7) x = t

I can't think of anything useful to add to this. How about an example?

Let x = 49

(3/7) x = t

(3/7) * 49 = t seven will go into 49

3 * 49 = t

t = 147

Question

Amy has for gerbils Which Way 20 G 22 G 24 and 26 G what is the total weight of the gerbils in milligrams

Solution 1

First, I'll translate the problem into English:

Amy has four gerbils whose masses are 20 g, 22 g, 24 g, and 26 g.

What is the total mass of the gerbils in milligrams?

First add the masses in grams:

20 g + 22 g + 24 g + 26 g = 92 g

Now convert grams into milligrams.

1 gram = 1000 milligrams

92 g * 1000 = 92,000 mg

Answer: The total mass is 92,000 mg.

Amy has four gerbils whose masses are 20 g, 22 g, 24 g, and 26 g.

What is the total mass of the gerbils in milligrams?

First add the masses in grams:

20 g + 22 g + 24 g + 26 g = 92 g

Now convert grams into milligrams.

1 gram = 1000 milligrams

92 g * 1000 = 92,000 mg

Answer: The total mass is 92,000 mg.

Question

How do i simplify 40 15×40 2

Solution 1

I am going to assume that you meant 40(15 x 40)2,, but if not then please let me know and I will fix my answer for you.

The first step for solving this is to multiply the numbers in the parenthesis.

40 x 600 x 2

Now multiply the first two numbers together.

24000 x 2

Multiply the final two numbers together to get your answer.

48000

Let me know if you have any further questions.

:)

The first step for solving this is to multiply the numbers in the parenthesis.

40 x 600 x 2

Now multiply the first two numbers together.

24000 x 2

Multiply the final two numbers together to get your answer.

48000

Let me know if you have any further questions.

:)

Question

Emilio borrows $1200 from a bank with 8% simple interest per year. How much interest will he have to pay back in 2 years?

Solution 1

The** interest** per year on the amount of** money** that Emillio borrowed from the bank at the** rate** of 8% interest is **$192**

**Interest**can be regarded as the**charges**that is added to the**principal,**usually some percentage of the principal.

**Principa**l is the amount of**money**that is been lent out.

**Rate**can be regarded as the**percentage**increase of the principal.

**Time (t)**can be regarded as the**period**that is needed to pay the money that was lent out back.

- were were given rate (r) as%

- withas ?

From the the formula for expressing

- Then substitute into the formula

Therefore, the interest on the money is $192

Learn more at: brainly.com/question/22621039?referrer=searchResults

Solution 2

Simple Interest equation is I=p×r×t

P= is the principal amount (1200)

R= is the interest rate per year (8% or 0.08)

T= time in years (2)

I= 1200 × 0.08 × 2= 192.00

Interest is 192.00

P= is the principal amount (1200)

R= is the interest rate per year (8% or 0.08)

T= time in years (2)

I= 1200 × 0.08 × 2= 192.00

Interest is 192.00

Mathematics
2647929

History
842281

English
748681

Biology
586256

Social Studies
406852

Chemistry
368373

Business
348603

Physics
324927

Health
199835

Spanish
130075

Geography
112100

Computers and Technology
106146

Arts
77164

Advanced Placement (AP)
23675

World Languages
23213

French
22589

Engineering
19607

Law
17108

Medicine
13966

SAT
10987

German
3389

High School
3423409

Middle School
2092250

College
1518097